Simmar drottningen Linnéa

Alla inlägg den 15 maj 2011

Av Linnéa - 15 maj 2011 16:09

Tack så jätte mycket för att du fixade min blogg, jag är jätte nöjd, jag kommer att ha min blogg till nytta nu, den blev mycket finare nu :)

Många kramar Linnéa.



Av Linnéa - 15 maj 2011 00:31

Hej.


Robert Ivnäs heter jag, och fick i uppdrag att designa denna blogg som tillhör en av Sundsvalls framgångsrika handikapp-simmare. Och denna uppbyggnad kommer att fortsätta tills jag anser att text, färger och annat designmässigt hör ihop och bildar en helhet.


Under mitt liv som både fotograf och musiker, gäller det att få allt att flyta, man testar olika färger för att få både bakgrund, teckensnitt och färg att hänga ihop. För det är så att vissa färger gör att man kan få vissa saker att försvinna för läsaren, man upplever allt som rörigt och kanske blir avskräckt från att läsa vidare.


En väl genomtänkt design och en harmoni mellan färg och kontrast gör att man vill fortsätta att läsa, för många är både en väl skriven text och design en fröjd för ögat, och låter ibland ögat stanna kvar vid just en bra komposition av färg och form.


En simmare har vatten som sitt element, och därför låter man använda färger som ger ett djup, och ge lite avslappning emellan åt, precis som vatten ger. 

Robert B Ivnäs

Och Jag vill nu önska lycka till, både för Linnéas fortsatta skrivande och för hennes fortsatta framsteg inom simningen. 




Robert Ivnäs

Bloggare, musiker, naturfotograf


www.robertivnas.bloggagratis.se

Ovido - Quiz & Flashcards